dilluns, 16 d’abril del 2018

Comissió sostenibilitat

Davant la importància que la sostenibilitat  té a la nostra societat hem creat la Comissió de Sostenibilitat. La nostra escola intenta ser més sostenible cada vegada. Un dels indicatius és el reciclatge. El reciclatge comporta un estalvi de matèries primeres i una disminució en despesa energètica.


A l’escola es reciclen diferents materials:


PAPER I CARTRÓ:
          TAPS D’AMPOLLA
          BOLÍGRAFS, RETOLADORS I ALTRE MATERIAL
          PILES


Aquest curs però s’ha posat en marxa un nou projecte: l’Skamot Verd.
L’Skamot Verd està format per un grup de 12 alumnes de Primer, Segon i Tercer d’ESO. Són molt fàcils de reconèixer: els trobareu  voltant per l’escola amb una bata verda i un barret al cap!
De moment s’estan donant a conèixer i han entrat a totes les classes (des de P-3 fins a Segon de Batxillerat). Una de les primeres “missions” és organitzar un concurs per dissenyar el logo que portarà l’Skamot i el que portaran els delegats sostenibles de cada classe. Tots els alumnes fan la seva proposta. Cada classe n’escull un. L’Skamot farà l’elecció final i triarà els dos guanyadors.
També han començat a fer “accions”. La primera informar i motivar de la contaminació de les piles al Medi Ambient i per tant afavorir el seu reciclatge.
Tenen moltes ganes de posar el seu granet de sorra per ajuda a conscienciar-nos que tots junts podem canviar el món i  ja estan preparant més accions. Ja en sentireu a parlar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada